fbpx

Telefooncase voor het Wielrennen

Ben je een fanatieke fietser en ben je op zoek naar een geschikte case voor je telefoon? Dan ben je bij Koershoesje aan het juiste adres. Wij bieden namelijk dé telefooncases aan waar jij je als wielrenner, veldrijder of gewoon fietsliefhebber mee kunt associëren. De telefoon cases die wij aanbieden hebben namelijk allemaal te maken met de wielersport.

Een telefooncases voor wielrennen is ook nog eens functioneel. Ze zitten namelijk extra strak om de telefoon en de zijkanten zijn gemaakt van een zacht plastic voor meer grip. Daarnaast zijn ze beschermend en stootvast. Het gebruikte materiaal voldoet aan de richtlijn RoHS en bevat daarmee de voorschriften om gevaarlijke stoffen in materiaal beperken.

Kies uit cases van wielerteams, veldrijden en fietsen. Vind in het bovenstaande menu het merk van jouw telefoon en bekijk welke verschillende telefooncases wij aanbieden.

Telefooncase Wielrennen

Voor de echte wielerfan is een telefooncase van jouw favoriete team een absolute ‘must-have’. Onze cases zijn speciaal voor de wielrenners en de trouwe kijkers van de wielersport. Ben je aan fan van de Tour de France? Of van een specifiek wielerteam? Dan vind je hier vast een geschikte case voor je mobiel. Bekijk bijvoorbeeld ons officiële Jumbo-Visma mobiele hoesje. De wielrenners Primoz, Dylan en Robert genieten al van de bescherming van de stootvaste softcase.

Telefooncase Veldrijden

Bij Koershoesje vind je verschillende telefooncases met het thema veldrijden. Bekijk bijvoorbeeld het Hoesje ‘Europees kampioen veldrijden’. De viezigheid van de veldritten is alvast op het hoesje geprint 😉. Ben je fan van de Belgische veldritploeg de Telenet Baloise Lions? Bekijk dan onze speciale Belgian Champion Edition hoesje. Navigeer met de menu balk ‘Telefoon Modellen’ en selecteer je toestel!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu