fbpx

5 leuke cadeaus voor Wielrenners

koershoesje-shop-duinen-sunset

Het is november, de december maand komt eraan. Voor Sinterklaas of Kerst wil je graag een leuk cadeau kopen voor je vriend, man, papa of opa die ook graag op de fiets zit en een echte wielrenner is? Wij hebben voor jou enkele leuke tips wat binnen een budget van €20,- past. Natuurlijk ons KOERSHOESJE maar we hebben ook wat andere tips voor je op een rijtje gezet.

Telefoonhoesje: koershoesje

Allereerst onze eigen telefoonhoesjes. Een strak telefoonhoesje in een stijlvolle verpakking.

Onze telefoonhoesjes zijn van hoge kwaliteit en we geven er zelfs een levenslange garantie op. Hij wordt voor €19,95 gratis verstuurd in Nederland en België.

Keukengerei: Fixie Pizzasnijder

Wat dacht je van deze coole Fixie Pizzasnijder? Voor €19,95 wordt hij gratis opgestuurd bij Bever.nl.

Fixie Pizzasnijder

Boek: Mijn gevecht van Thomas Dekker

Een boek wat elke wielrenner gelezen moet hebben. Alle ins en outs uit de loopbaan van Thomas Dekker. Er is letterlijk een boekje open gedaan. €9,95 bij Bol.com.

Gereedschap: Minitool

Indien er mechanische problemen ontstaan moet een wielrenner zich goed kunnen redden. Daarom is de Minitool een super leuk en praktisch cadeau.

Voor €14,95 koop je hem bij futurumshop.

Boek: Draag nooit een gele trui

Een ander leuk boek. Dit gaat over alle ongeschreven regels in de wielerwereld. Is jouw man, vriend, papa of opa ook iemand die er altijd gesoigneerd uit wilt zien? Hier worden alle wielerregels op een zeer grappige manier beschreven. Voor €17,95 te koop bij Bruna of Bol.com.

Koffie: LtD Gravel Grinder

Sorry, we zouden onder de €20,- blijven, deze krijg je er dan ook als bonustip bij.

Wielrenners zijn vaak gek van een goede kop koffie. Zo ook Laurens ten Dam. Een super leuk cadeau is de LTD Gravel grinder. Koop 500 gram koffie met een LtD mug erbij voor €25,95. Dit zal zeker in de smaak vallen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen

  Main Menu