fbpx

Koershoesje nieuwsblog

koershoesje-kroone-liefting-vitrine

Grand Départ KOERSHOESJE

De website is een paar weken online en de bestellingen demarreren de deur uit. 
Heel inspirerend is het om het enthousiasme bij jou, de wielrenner, terug te zien. Er wordt dan ook heel enthousiast gereageerd op onze hoesjes en daar zijn we natuurlijk knettertrots op! 

In deze blog willen we jullie updaten over wat er nog meer speelt en wat jullie spoedig kunnen verwachten.

telefoon-hoesje-stootvast-koershoesje-fietsen-wielrennen-koershoesje

KOERSHOESJE samenwerking Kroone Liefting

Kroone Liefting heeft een aantal showsamples van de KOERSHOESJES geexposeerd op haar stand tijdens de Wieler3daagse in Alkmaar. Hierop werd zo gretig gereageerd dat we van Kroone Liefting de gelegenheid hebben gekregen om in de winkel een vitrine te vullen met onze hoesjes. Een samenwerking om trots op te zijn en voor ons een vliegende start want deze winkel is een ware snoepwinkel voor de recreatieve en fanatieke wielrenner. 

KOERSHOESJE ACTIES

SPONSORING: In samenwerking met onze partner Kroone Liefting heeft Koershoesje.nl een aantal Koershoesjes als eindprijzen beschikbaar gesteld voor de baanclinic die op 2 november in Alkmaar werd georganiseerd. 

UITBREIDING COLLECTIE: We ontvangen van geïnteresseerden vaak de vraag of het modelaanbod van de hoesjes kan worden uitgebreid. En dat gaan we doen! Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen wordt het assortiment binnenkort uitgebreid met o.a. modellen voor de Samsung. Houd onze webshop en Insta in de gaten, want dit gaan we binnenkort bekendmaken! 

STRAVA CHALLENGE
Naast dit alles, hebben we ook nog een Strava Challenge. Lees hier meer over op de “King of Koershoesje‘. king-of-koershoesje-strava challange

telefoon-hoesje-baan-wielrenner-alkmaar-baanclinic-kroone-liefting

SNEAK PREVIEW

stootvast-telefoonhoesje-Koershoesje-bike-heart-telefoonhoesje

 
NIEUWE DESIGNS: Koershoesje.nl zit niet stil! Om aan de toenemende vraag te voldoen, wordt ook de collectie snel uitgebreid met nieuwe designs. Deze verwachten we deze begin december beschikbaar te hebben. Keep yourself posted! 

SAMENWERKINGEN PROFRENNERS: Verder zijn we ook bezig met spannende samenwerkingen met (internationale) profwielrenners! Dit beloven hele exclusieve hoesjes te worden en deze zullen zeker in de smaak vallen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen

  Main Menu