fbpx

Wielrenner telefoonhoesjes

Bij de ontwikkeling van de wielrenner telefoonhoesjes van KOERSHOESJE  vonden we een aantal kernwaarden van essentieel belang. Niet alleen streefden we naar 100% authenticiteit en opvallende designs maar misschien nog wel belangrijker zijn eigenschappen als gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en stootvastheid. Een telefoonhoesje waarmee jij je als wielrenner, veldrijder of fietsliefhebber kunt identificeren maar dat ook functioneel is. Voor de zijkanten is een zacht (rubberachtig) plastic gebruikt waardoor het de telefoon aangenaam strak omkaderd en voldoende grip geeft in de hand.

Verder is het fijn om te weten dat op het gebruikte plastic de richtlijn RoHS van toepassing is. Deze richtlijn bevat voorschriften die het gebruik van gevaarlijke stoffen in materiaal beperken. Wel zo fijn mocht jouw baby of hond besluiten op je hoesje te gaan knabbelen. Telefoonhoesjes voor de wielrenner worden in een zeer gesoigneerd presentatiedoosje naar je verstuurd. Een absoluut hoogtepunt om jezelf cadeau te doen of om te krijgen!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu